Η Εταιρία

Η επιχείρηση μας, ιδρύθηκε το 1965 από τον Τσαλίδη Σεραφείμ στην Κοζάνη με αντικείμενο τα μηχανήματα αγρού – κήπου και ποδήλατα έκτοτε λειτουργεί εξελισσόμενη συνεχώς.

Εμπλουτίζοντας διαρκώς την γκάμα των προϊόντων μας, μπορούμε σήμερα να προσφέρουμε στον καταναλωτή προϊόντα από τους πιο επώνυμους οίκους της διεθνούς αγοράς, στον τομέα των δασικών και γεωργικών μηχανημάτων, των μηχανημάτων και εργαλείων κήπου, καθώς επίσης και των βιομηχανικών και δομικών μηχανημάτων.

Δεν είναι τυχαίο ότι μας έχουν εμπιστευτεί για την αντιπροσώπευση των προϊόντων τους κορυφαίοι και επώνυμοι κατασκευαστές και εταιρείες όπως: Husqvarna , Subaru-Robin, Castelgarden , Black & Decker , Giant, Electra, Force, Bullet, Adria και πολλοί άλλοι.

Στόχοι μας είναι:

Η προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών σε μια ιδανική σχέση ποιότητας και τιμής.

Η εκπλήρωση των, συνεχώς μεταβαλλόμενων και αυξανόμενων αναγκών, του καταναλωτή και η μεγιστοποίηση του δείκτη ικανοποίησης του, σε όλους τους τομείς.

Η όσο το δυνατόν καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη του πελάτη μετά την πώληση (after sales service), σε service και ανταλλακτικά, σε όλη την Ελλάδα.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας. Καλές ηλεκτρονικές αγορές!

Τσαλίδης Ιωάννης
Υπεύθυνος καταστήματος