Κόστος αποστολής

Για όλη την Ελλάδα για δέματα έως 3 κιλά – 3 Ευρώ
Κόστος αντικαταβολής +3 Ευρώ

* Ποδήλατα & Μηχανήματα (Ογκώδη Αντικείμενα)
Η δωρεάν αποστολή με ταχυμεταφορές δεν ισχύει για την αποστολή ποδηλάτων. Η αποστολή ποδηλάτων γίνεται μόνο με μεταφορικές εταιρίες και η χρέωση επιβαρύνει τον παραλήπτη. Τα έξοδα αποστολής, κυμαίνονται, ανάλογα με την περιοχή, από 15-25 ευρώ περίπου. Στις παραγγελίες που περιλαμβάνονται ποδήλατα, η πληρωμή γίνεται με paypal ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και όχι με αντικαταβολή, λόγω του ότι οι μεταφορικές εταιρίες δεν δουλεύουν με το σύστημα αντικαταβολής.

Τα ποδήλατα αποστέλλονται ρυθμισμένα (ταχύτητες, φρένα), αλλά εν μέρη αποσυναρμολογημένο (εμπρόσθιος τροχός, πετάλια, τιμόνι) ώστε να μπορούν να χωρέσουν στην κούτα αποστολής και να φτάσουν με ασφάλεια στον παραλήπτη τους. Η μερική συναρμολόγηση δεν απαιτεί χρόνο, εξειδικευμένη γνώση ή εργαλεία και μπορεί να γίνει πάντα σε τηλεφωνική συνεννόηση με τον μηχανικό μας.

Επίσης, κάποια προϊόντα, λόγω του όγκου τους έχουν διαφορετικές χρεώσεις από τις εταιρίες ταχυμεταφορών. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα ειδοποιηθείτε, αν υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση, λόγω όγκου, πριν γίνει οποιαδήποτε αποστολή.

Τα μηχανήματα αποστέλλονται στην αρχική τους συσκευασία.